De Bruidsboerderij
Tweedehands en nieuwe trouwjurken van bekende merken, zo goed als nieuw of dus zelfs nieuw. Wel de beleving van een bruidsmodezaak maar niet de prijzen!

De Bruidsboerderij 

 

Welkom bij de Bruidsboerderij aanstaande bruid, gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Ben je op zoek naar jouw droomjurk en wil je die uitzoeken in een sfeervolle ambiance waar je in alle rust samen met je moeder, schoonmoeder, zussen, en/of vriendinnen kunt passen maar wil je niet veel geld uitgeven? Dan ben je bij de Bruidsboerderij aan het juiste adres. 
Bij de Bruidsboerderij vind je nieuwe maar vooral één keer gedragen ( tweedehands ) trouwjurken van bekende / dure merken die gereinigd zijn en daardoor nauwelijks van nieuw te onderscheiden zijn. Je vindt onder andere de merken Sincerity, Modeca, Linea Raffaelli, Enzoani, Pronovias, Bianco Evento en Ladybird bij de Bruidsboerderij. De Bruidsboerderij verkoopt alleen bruidsjurken van bekende merken en dus van hoge kwaliteit. 

Het idee achter de Bruidsboerderij is dat je wel de beleving van een bruidsmodezaak hebt maar dat je veel goedkoper uit bent. Terwijl jij op je gemak wisselt van jurken in de pasruimte, kan jouw gevolg op de bank in spanning afwachten en wat drinken. Samen kunnen jullie in alle rust genieten van het moment en een jurk uitzoeken die bij je past. 

Wat de prijs betreft zal je zeker slagen, jurken kosten niet meer dan 700 euro  met een nieuwprijs tussen de 1250 en 3000 euro. De maten van de jurken liggen meestal tussen de 36 en 40/42 maar er is een samenwerking met een ervaren coupeuse die de jurk kan innemen of wat groter kan maken voor je. 

Er hangen ongeveer 40 jurken, genoeg keuze dus zonder overweldigd te raken. 

NIEUW: De Bruidsboerderij is ook verkooppunt van het mooie trouwjurken merk Bianco Evento, zie www.bianco-evento.com . Alle jurken maar ook alle accessoires (bruidsmeisjesjurken, sluiers, bruidsschoenen en sieraden) kunnen voor je worden besteld uit de huidige collectie. Ook deze mooie, gloednieuwe jurken kosten nooit meer dan 700 euro, meestal tussen de 500 en 650 euro! De levertijd is vaak maar enkele dagen. Kopen is niet verplicht als ik een jurk voor je bestel maar het zou wel fijn zijn als je serieuse interesse hebt.

Je vindt de Bruidsboerderij in Bergambacht aan de dijk van de rivier de Lek. Hiervoor had ik een ruimte in een boerderij, vandaar nog de naam. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Bergambacht ligt op 10 auto minuten van Gouda, midden in een mooi polderlandschap. Vanuit Rotterdam ben je er in 20 minuten. Utrecht en Den Haag liggen op 30 minuten rijden. Lekker centraal dus! 

Neem een kijkje op de facebook pagina van De Bruidsboerderij om een indruk te krijgen van de jurken die er nu hangen. Alle jurken die je daar ziet, hangen op dit moment in De Bruidsboerderij.

Je bent van harte welkom om te komen passen! Ik hoor het graag als je een pasafspraak wilt maken. Ik kijk uit naar je / jullie komst. Groetjes Christa van de Bruidsboerderij